Damestrui Joma Elite X

Damestrui Joma Elite X

Beginnend op: € 45,81

€ 34,01

-26%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,81

€ 34,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrui Joma Elite X

Dames-T-shirt met korte mouwen van running. Dit lichtgewicht, elastische en ademende T-shirt houdt je comfortabel, ongeacht je hardlooptempo. Draag het voor zowel trainingen als wedstrijden. Met vochtregulerende technologie.

Dit T-shirt met elastische ronde hals heeft naadbescherming aan de binnenkant om schuren te voorkomen. Het heeft raglanmouwen voor maximale bewegingsvrijheid. De afwezigheid van schoudernaden verbetert de mobiliteit en maakt dynamischere armbewegingen mogelijk. De snit past zich aan het lichaam aan zonder ongemak te veroorzaken.

De stof is extreem licht, elastisch en ademend. De Micro-Mesh System-technologie aan de voor- en achterkant van het kledingstuk houdt het lichaam koel en droog tijdens het hardlopen. Dit maakt het ideaal voor hardlopen in warm weer. Bovendien geeft dit t-shirt je bewegingsvrijheid zodat je comfortabel en veilig kunt hardlopen.

Het heeft een innovatief ontwerp met contrasterende kleuren op de schouders die het kledingstuk een stijlvolle look geven. Het heeft ook een gesublimeerd meerkleurig ontwerp op de borst, dat een moderne touch toevoegt en een ongeëvenaard optisch effect creëert.

Gezeefdrukt Joma logo.

  • Korte raglanmouwen
  • Ronde kraag
  • Elastische, lichtgewicht en ademende stof
  • Micro-Mesh technologie op de plekken die het meest transpireren
  • Bewegingsvrijheid
  • Tejido principal 93% Polyester, 7% Elastaan / Tejido contrast 92% Polyester, 8% Elastaan

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901811.121
Kleur negro amarillo fluor
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene