Cap nr. 1 France Olympique Paris 2024

Cap nr. 1 France Olympique Paris 2024

€ 45,38

€ 38,72

-15%
Verfraai je look sportkleding met de Le Coq Sportif O Training baseball cap. Een must-have voor mode- en sportfans.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap nr. 1 France Olympique Paris 2024

De Le Coq Sportif O Training baseball cap is een must-have accessoire voor tous sport- en fashionfans. Met zijn klassieke ontwerp en iconische logo belichaamt elle perfect het sportieveesprit van het merk Le Coq Sportif.

Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, waardoor het de ideale keuze is voor je sportieve activiteiten buitenshuis. Elle heeft ook een aantal ventilatiegaatjes voor een betere luchtcirculatie en optimaal comfort.

Het ontwerp van de pet is zowel tijdloos als modern, met een verstelbare snit die geschikt is voor alle hoofdmaten. Je kunt hem dus zowel tijdens de training als in het dagelijks leven dragen. De veelzijdige stijl past perfect bij al je outfits.

Het geborduurde Le Coq Sportif logo op de voorkant geeft deze pet een vleugje kleur en dynamiek. Het toont ook je betrokkenheid bij een kwaliteitsmerk dat wereldwijd bekend staat om zijn expertise en toewijding aan sport.

Of je nu een baseball fan bent of gewoon op zoek naar een trendy, comfortabele cap, de Le Coq Sportif O Training baseball cap is gemaakt voor jou. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie sportaccessoires!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410115
Kleur marshmallow
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024