Cap France Olympique Paris 2024

Cap France Olympique Paris 2024

€ 45,38

€ 38,72

-15%
Ontdek de N°1 baseballcap Le Coq Sportif O Training, het must-have accessoire voor fans van het beroemde Franse merk.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Cap France Olympique Paris 2024

De N°1 Le Coq Sportif O Training baseball cap is een must-have accessoire voor tous fans van het merk Le Coq Sportif. Deze pet heeft een strak, elegant ontwerp en is voorzien van het beroemde haantjeslogo, het symbool van het merk sinds de oprichting in 1882. elle is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert comfort en stijl voor een sportieve en trendy look.

Met zijn gebogen piek en verstelbare maat past deze pet zich aan alle hoofden aan en krijg je een perfecte pasvorm. elle is ideaal voor buitenactiviteiten en biedt effectieve bescherming tegen de zon en optimale ventilatie dankzij de geborduurde oogjes aan de zijkant.

Of je nu een grote baseball fan bent of gewoon op zoek naar een mode accessoire, de N°1 Le Coq Sportif O Training baseball cap zal je dagelijkse metgezel zijn. De tijdloze stijl en onberispelijke kwaliteit maken het een must-have voor tous fans van het merk.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met deze N°1 baseballcap Le Coq Sportif O Training, de perfecte keuze voor zonnige dagen en sportieve activiteiten. elle is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is de perfecte aanvulling op al je casual outfits.

Vertrouw op de knowhow en expertise van het merk Le Coq Sportif door te kiezen voor deze N°1 O Training baseballcap. Je zult niet meer zonder kunnen! Wacht dus niet langer en voeg hem toe aan je collectie sportkleding en accessoires.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410116
Kleur blauw insigne
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team France
Assortiment Jeux Olympiques 2024